Flashpaste er et nyt værktøj til tekstkopiering. Windows udklipsholder dækker de flestes behov, men forfattere, programmører og udviklere behøver et stærkere og mere fleksibelt værktøj. Det er her Flashpaste kommer ind i billedet.

Flashpaste har to nøglefunktioner. Den første er smart tekstindsættelse. Når man skriver mails, chatter eller opretter dokumenter, kopierer og indsætter man ofte de samme ord, vendinger, hilsner, adresser m.m. igen og igen. Det gælder især folk, der udfører kundesupport og skal svare på spørgsmål, der allerede er besvaret mange gange. Flashpaste er også et nyttigt værktøj til webdesignere og webudviklere, der ofte skal gentage de samme HTML strenge.

Med Flashpaste kan man "programmere" emner der indeholder ofte anvendte adresser, email tekst, HTML koder, ord, vendinger og afsnit. Derefter er det blot at bruge genvejen til at åbne emneboksen, vælge det rette emne og sætte det ind.

Flashpaste kan også oprette macroer der enten erstattes eller behandles af et andet program. Macroer kan f.eks. indsætte aktuel dato og tid, indsætte kommandoer der efterligner tastaturtryk  m.m.

Flastpaste tilbyder også udklipsholder historik. Mens Windows udklipsholder kun husker det sidst kopierede, kan Flashpaste huske flere af de senest kopierede ord, sætninger, tal...etc. så de kan genbruges. Denne funktion eliminerer endeløs kopiering, og er særdeles nyttig for udviklere og forfattere.

Klik dig gennem indholdfortegnelsen i venstre side, og lær alt om programmet.